Powered By Blogger

zaterdag 10 augustus 2013

Hier 2 Toppers....De Scania R620 van Stevetrans (Belgie). Compleet met LED verlichting. En de twee Scania's van Roubos & Roubos.....beiden voorzien van 90 LED lampjes....

























3 opmerkingen:

  1. Geachte lezer.
    Hierbij willen wij graag Hobbytrading.nl onder uw aandacht brengen. Hobbytrading.nl is er speciaal voor u als hobbyist. Het is een volkomen gratis advertentie platform speciaal voor de verkoop of aankoop van zelfgemaakte spullen. Zakelijke advertenties worden door ons niet toegelaten.
    Er zijn natuurlijk meer mogelijkheden om zelfgemaakte spullen te kopen of verkopen maar op deze websites verdwijnen uw vragen of aanbiedingen tussen de massa overige advertenties die niets met hobbyisme te maken hebben.
    Mogelijk is Hobbytading.nl iets voor u. Kijk gerust eens op de website rond en u bent van harte welkom als nieuwe adverteerder.
    Hobbytrading.nl is en blijft gratis voor hobbyisten.
    Met vriendelijke groet
    Henk en Dennis Kuiters, bedenkers van Hobbytrading.nl

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Bent u op zoek naar een nieuwe uitdaging als chauffeur? Ons uitzendbureau heeft momenteel verschillende vacatures beschikbaar. Wij zijn specifiek op zoek naar ervaren chauffeurs met een geldig rijbewijs en goede referenties. Als chauffeur zult u verantwoordelijk zijn voor het veilig vervoeren van goederen naar verschillende bestemmingen. Daarnaast zorgt u voor het laden en lossen van de vracht. We bieden competitieve salarissen en flexibele werktijden. Neem vandaag nog contact met ons op en ontdek de mogelijkheden die wij voor u hebben! chauffeurs gezocht

    BeantwoordenVerwijderen